Campings Frankrijk en Spanje

Het blijft boeien, ons meest favoriete buitenland. Maar zelfs wie Frankrijk denkt te kennen, ontdekt steeds weer nieuwe kanten. Daarom blijft een bezoek aan Frankrijk interessant. Welke streek u ook bezoekt, uw ogen krijgen goed de kost en dat geldt ook voor de smaakpapillen. Een frans wijntje op tafel een lekker kaasje... Ook in Spanje weten ze wat genieten is. Heerlijk aan het strand, of cultuur snuiven in eeuwenoude burchten. Hoe u ook vakantie wilt vieren vanuit onze camping Begur kan het allemaal.

Domaine des Messires

Water aan je voeten en bergen aan de horizon – bij camping Domaine des Messires ben je één met de natuur. Heerlijk zonnen op het strandje en dan een duik in het heldere meer. Met wat geluk spot je een van de bevers die zich in het meertje als een vis in het water voelen…

La Guyonniere

Aan de ene kant van de camping brede zandstranden en de Atlantische Oceaan, aan de andere een glooiend achterland van akkertjes, houtwallen en leuke dorpjes. Bij een verblijf op Village la Guyonnière hoef je maar te kiezen.

La Garenne

In het beschutte en zonnige dal van de Eyrieux tussen de Drôme en de Ardêche, ligt la Garenne. Met een achterland zoals het Frankrijk betaamt: dan weer bergachtig, dan weer weids. Een streek om te ontdekken.

Lei Suves

Kamperen onder de kurkeiken op amper acht kilometer van de zandstranden aan de Côte d’Azur. Camping Leï Suves heeft veel te bieden. Rust, comfort en vertier - met badplaatsen, lavendel en ruige gorges op een steenworp afstand.

Port L'Epine

Kamperen met zeezicht! Op een landtong in een lieflijke baai ligt RCN Port l’Epine. Een kleinschalige camping met een eigen strand. Vanuit je tent kijk je uit op de vissersbootjes. De horizon is hier ver weg…

Eurosol

Kamperen aan zee! De zilte oceaanlucht, de geur van pijnbomen… Je hoeft alleen nog maar te kiezen tussen de golven of de bossen. Bij camping Eurosol aan de Golf van Biskaje vier je vakantie in alle opzichten

Le Clou

Op een heuvel tussen twee rivieren ligt Le Clou, met zijn achterland van dorpjes, kastelen en okergele stenen. Welkom! Je bent in de Perigord Noir, in het hart van de Dordogne.

Domaine de Mialaret

Kamperen op een landgoed met een heus Frans kasteel midden in de natuur. Op een steenworp afstand van de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het enorme meer van Neuvic.

Begur (Spanje)

Tussen lieflijke heuvels vol pijnbomen en acacia’s en vlakbij een fraai middeleeuws vestingplaatsje ligt camping Begur. Omgeven door bossen en vlakbij de Middellandse zee, aan de idyllische Costa Brava.

 Campings Frankrijk en Spanje