FAQ's

Heb je vragen over de camping, de kampeerplaatsen, de tent of inventaris, het boeken, enz..... Onder het kopje FAQ's hebben we geprobeerd op een overzichtelijke manier de veel gestelde vragen op een rij te zetten en te voorzien van een antwoord. Staat jouw vraag er niet bij, is het antwoord niet duidelijk of bel je gewoon liever even om een antwoord te krijgen, schroom niet en bel ons. De pagina FAQ's zijn bedoeld om het je makkelijker te maken. Natuurlijk geven we nog steeds ook mondeling graag antwoord op al je vragen.

Verzekeringen

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie. Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Over tevredenheid

Hebt u een suggestie of tip waarmee wij ons vakantieaanbod of onze dienstverlening kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag. Ook als u minder tevreden bent of een klacht hebt, kunt u contact met ons opnemen. Wilt u dit bij voorkeur direct ter plaatse doen? Dan kunnen wij u waar mogelijk meteen van dienst zijn. Als dat niet lukt, vragen wij u om uw uiting van onvrede of klacht binnen twee weken na vertrek schriftelijk aan ons kenbaar te maken


ANWB ledenreis

Adresgegevens: Tweede Energieweg 14 9301 LL Roden tel 050-5011515. Op mandag t/m vrijdag van 10:00 - 15:00 Als u graag een persoonlijk advies wilt, kunt u bellen of mailen voor een afspraak. Wij maken dan graag tijd voor u vrij! Natuurlijk kunt u ook altijd bellen voor meer informatie of een reservering.

Algemene Voorwaarden

Prijzen Onze prijzen zijn inclusief huur van staanplaats en gebruik van elektriciteit, gas en water. Op veel campings betaalt u apart voor douche en warm water. Verder betaalt u aan de campingeigenaar toeristenbelasting en eventuele milieuheffingen. U betaalt bij aankomst op de camping een borgsom van € 100,-. Bij vertrek ontvangt u dit terug. Eventuele schade, vermissing en/of (extra) schoonmaakkosten verrekenen wij met de borgsom. Schoonmaak

Inventaris

Bij Country Camp huurt u een compleet ingerichte tent. U kunt kiezen uit verschillende type tenten. Bij het kopje tenten kunt u precies nalezen wat de verschillen zijn tussen de tenten en het verschil in inventaris. De belangrijkste zaken zetten we hier even voor u op een rijtje: