ANWB ledenreis

In samenwerking met de ANWB is er door Country Camp een ledenreis ontwikkeld.

Genieten van cultuur en  natuur 

13 daagse Luxe kampeerreis  Zuid Frankrijk en Noord Spanje

Als het weer in Nederland nog vraagt om dikke truien is het in het zuiden al heerlijk toeven. Begin de zomer een keertje lekker vroeg  en geniet tijdens deze reis van al het moois dat Frankrijk en Noord Spanje te bieden heeft.

Wat krijg je?

Met eigen vervoer ga  je naar de Ardeche . Daarna reis je naar de Cote D’Azur, de Costa Brava  en via de Auvergne weer terug naar huis. Op  iedere (sterren) camping kun je opnieuw 3 dagen genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft en staat een luxe ingerichte tent voor je klaar. 

12 overnachtingen op  4 verschillende topcampings.  La Garenne: Ardèche, Lei Suves: Cote D’Azur,  Begur: Costa Brava en Château La Grange Fort in de  Auvergne.

Op iedere camping staat een ingerichte luxe tent voor je klaar en Nederlands sprekende servicemedewerkers tot je dienst.

Reisadvies met betrekking tot de mooiste wandel, fiets en auto routes 

Inclusief schoonmaak, water en stroom kosten

 

Deze reis is speciaal ontwikkel voor leden van de ANWB. De reis is daarom alleen te boeken via de ANWB. Ben je geen lid van de ANWB maar wil je wel gebruik maken van dit unieke aanbod? Geen probleem, want bij deze reis krijg je een gratis lidmaatschap  van de ANWB cadeau.