Onze luxe tenten

Voor onbezorgd vakantieplezier huurt u bij Country Camp een ingerichte luxe tent. Standaard met veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast en vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris. Dat is niet inpakken, wel wegwezen!

Lodge Basic

De Country Camp Lodge Basic is een modern vormgegeven tunneltent met binnenafmetingen van 5x5 meter en over de gehele breedte een luifeltje van 50cm (tegen inregenen). De inrichting is eenvoudig, maar compleet. Alles wat nodig is voor een heerlijk verblijf op de camping is aanwezig: van aardappelschilmesje, kurketrekker, tot koelkast en luie stoel.... en niet onbelangrijk: heerlijke bedden met schuimrubberen matrassen!

Lodge

De Country Camp Lodge is een modern vormgegeven tunneltent met binnenafmetingen van 5x5 meter en over de gehele breedte een luifel van 2 meter diep! Totaal 35m2. De inrichting is zeer compleet. Alles wat nodig is voor een heerlijk verblijf op de camping is aanwezig: van aardappelschilmesje, kurketrekker, tot koelkast en luie stoel.... en niet onbelangrijk: heerlijke bedden met dekbedden en hoofdkussens!

Lodge de Luxe

De Country Camp Lodge de Luxe doet zijn naam eer aan. Even groot als de Lodge tent: binnenruimte 5x5 meter en een luifel van 2 meter diep over de gehele breedte. Bij aankomst valt de heerlijke loungeset onder de grote luifel gelijk op. Binnen vindt u een grote eettafel met stoelen en een verplaatsbare keuken. Stoere robuuste verlichting buiten en in de woonruimte. Uiteraard ook in de ouderslaapkamer. Een echte plus dus t.o.v. de Country Camp Lodge tent. En het bedlinnen ligt in dit type tent voor u klaar. Dat scheelt een hoop ruimte in de bagage!

De Safari

De Country Camp Safari is een zeer robuuste tent van 8,4 x 6 meter. Totaal ruim 50m2. De hoogte van de tent is 3,5 meter! Zodra je binnenstapt in de Safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte over je heen... Het is heerlijk zitten onder de enorme luifel van maar liefst 2,80 m lang! De Safaritent is even 'rijk' uitgerust als de Country Camp Lodge. De tent is alleen ruimer en voorzien van een degelijke vlonder. En ook hier is het bedlinnen inclusief! Op camping Eurosol kunt u ook safaritenten boeken. Dit zijn echter andere safaritenten dan de tenten op de andere camping. Deze tenten staan op palen. Kijk voor foto's en uitleg van beide type Safari tenten bij "Meer info" direct hieronder.

De Safari de Luxe

De Country Camp Safari is qua tent vergelijkbaar met de Safari tent. Het grote verschil? Eigen sanitair! Het sanitair is geplaatst in de middelste cabine. Voor de kinderen zijn er op de zolder twee eenvoudige slaapplaatsen gemaakt. Hierdoor blijft ook de Safari de luxe geschikt voor 6 personen. De Safari de Luxe tent vindt u in seizoen 2018 op de campings: Gulperberg in Limburg, de Kooiplaats op Schiermonnikoog en Begur in Spanje.


De Country Camp Lodge Basic

Onze lodge tent

Onze Country Camp Lodge heeft naast de standaard uitgebreide inventaris een flink aantal extra’s die het kamperen nog aangenamer maken. De inventaris is afgestemd op zes personen. In de slaapcabines is ook ruimte voor zes personen. Uit praktisch oogpunt staan er echter vijf bedden. Dit betekent dat u voor de zesde slaapplek zélf een luchtbed of matrasje mee kunt nemen. Ook voor het beddengoed voor dit 6e bed dient u zelf te zorgen.

 Extra lange luifel (2 meter)
 Twee luxe stoelen met kussens
 Dekbedden (voor 5 bedden)
 Hoofdkussens (voor 5 bedden)
 Extra kast in leefruimte


De Country Camp Lodge

Onze lodge tent

Onze Country Camp Lodge heeft naast de standaard uitgebreide inventaris een flink aantal extra’s die het kamperen nog aangenamer maken. De inventaris is afgestemd op zes personen. In de slaapcabines is ook ruimte voor zes personen. Uit praktisch oogpunt staan er echter vijf bedden. Dit betekent dat u voor de zesde slaapplek zélf een luchtbed of matrasje mee kunt nemen. Ook voor het beddengoed voor dit 6e bed dient u zelf te zorgen.

 Extra lange luifel (2 meter)
 Twee luxe stoelen met kussens
 Dekbedden (voor 5 bedden)
 Hoofdkussens (voor 5 bedden)
 Extra kast in leefruimte


De Country Camp Lodge de Luxe

Onze Lodge de Luxe tent

De Country Camp Lodge de Luxe is wat tent betreft exact gelijk aan de Country Camp Lodge. Het verschil zit in de zeer complete en luxe inrichting van de tent en het toevoegen van diverse accessoires. Zo staat er in de Lodge de Luxe een schitterende eettafel, compleet met luxe eetstoelen. Ook de relaxte loungeset geeft deze tent extra luxe. De stoere lampen buiten en binnen de tent, twee extra kasten; het zijn allemaal plussen ten opzichte van de Country Camp Lodge. Ook de verplaatsbare keuken is ideaal voor als je liever buiten onder de luifel kookt. Een uitkomst op de warme bestemmingen. De gasfles moet dan wel even ontkoppelt en weer aangesloten worden. Verder ligt in de Lodge de Luxe tent het bedlinnengoed alvast voor u klaar. Dat scheelt een hoop ruimte in de bagage! (Net als in de Lodge tent neemt u als u met z'n zessen bent voor de 6e persoon uw eigen luchtbed of matras en linnengoed mee).

 Luxe eetkamerset
 Comfortabele loungeset
 Verplaatsbare keuken
 Twee extra kasten
 Linnengoed inclusief (voor maximaal 5 personen)


De Country Camp Safari

Onze Country Camp Safari tent

De Country Camp Safaritent is een geweldig sfeervolle en ruime tent. De tent is luxe ingericht voor 6 personen met bijvoorbeeld een lounge set, een tweepersoons boxspring, robuuste stapelbedden en een royale keuken . De Safaritent heeft een totale afmeting van 8,40 diep x 6,00 meter breed. Dat is inclusief de ruime luifel van 2,80 x 6,00 meter. De Safaritent heeft een zeer uitgebreide inventaris, vergelijkbaar met de inventaris van de Lodge de Luxe. Ook hier is het bed-linnengoed inclusief (voor maximaal 6 personen).

 Grote luifel van 2.80 meter diep
 Luxe loungeset
 Twee relax stoelen
 Eettafel met zes stoelen
  Houten vloer
 Verlichting in alle ruimten


De Eurosol Safari

De Eurosol Safari tent

Op camping Eurosol verhuren we safaritenten van de camping. Deze tenten zijn alleen via Country Camp te huur! Het verschil met de Country Camp Safari is vooral de andere indeling van de tent en het andere meubilair. Zo heeft ook deze Safaritent weer een geheel eigen karakter.... een tent die perfect past in het glooiende duinlandschap! De Safaritenten op camping Eurosol staan op palen. Vanaf het 'hooggelegen' terras hebt u een mooi uitzicht over de camping. De 'klein-inventaris' van de tent is identiek aan die van de Country Camp Safari. De keuken is uitgerust met een keukenblok, een 4 pits gasfornuis en een tafelmodel koelkast (met vriesvak). Let op: in deze tent is de keuken niet verrijdbaar. Er is geen stromend water in de keuken, maar wel een waterpunt direct naast de tent. In de tent vindt u 6 bedden: één tweepersoons bed, twee losse bedden en één stapelbed. In het woongedeelte van de tent staat een eettafel met zes stoelen en buiten op het terras vindt u een relaxte zithoek.

 Grote luifel
 Magnetron
 Luxe loungeset
  Houten vloer
 Verhoogd terras

InventarisBeschrijving Aantal Lodge Basic Lodge Lodge de Luxe Safari Safari de Luxe
Eigen sanitair 1
Loungeset 5-persoons 1
Verstelbare luxe stoel met kussen 2
Verstelbare luxe stoel zonder kussen 2
Eettafel met stoelen 1
Verrijdbare keuken met kastruimte 1
Keukenkast 1
Extra keukenkast 1
Koud stromend water in keuken  
Warm stromend water in keuken 1
Gasstel 4-pits 1
Koelkast met vriesvak, tafelmodel 1
Koelkast met vriesvak, hoog model 1
Kastruimte in slaapcabine 1
Tentverlichting woongedeelte 1
Tentverlichting luifel 1
Luxe hanglampen woongedeelte 2
Verlichting in slaapcabines 3
Dekbed en hoofdkussen inclusief 1 t/m 5
Bedlinnen inclusief 1 t/m 5
Stalen bed met matras 4
Stalen onderschuifbed 1
Boxspring 2-persoons 1
Stapelbed 2
Wasrek 1
Luxe wasrek 1
Houten vloer in tent  

Inventaris overig

Beschrijving
Aantal Lodge Basic Lodge Lodge de Luxe Safari Safari de Luxe
Pannenset 1
Koekenpan 1
Hapjespan 1
Electrische waterkoker 1
Theepot 1
Onderzetter 3
Koffiezetapparaat 1
Maatbeker 1
Snijplank 1
Plat bord 6
Diep bord 6
Mok 6
Vergiet 1
Drinkglazen 6
Wijnglazen 6
Plastic bekers 6
Schaal (groot en klein) 2
Bestekset 1
Set opscheplepels 1
Spaan 1
Schilmesje 1
Dunschiller 1
Keukenmes 1
Broodmes 1
Kurkentrekker 1
Blik- en flesopener 1
Garde 1
Rasp 1
Kaasschaaf 1
Pollepel 2
Voorraadbus 4
Koffiemaatschepje 1
Schaar 1
Spiegel 1
Afvalbak 1
Kapstok 1
Bezem 1
Stoffer en blik 1
Rubberen deurmat 1
Droogloopmat 1
Emmer 2
Afwasteil 1
Jerrycan 1
Asbak 1
Set knijpers 1
Stekkerdoos (bv. voor opladen telefoon) 1
Blusdeken 1
Kachel (in Benelux en Noord-Frankrijk) * 1
Krukje 1
Toiletemmer 1
* = Op camping de Gulperberg is geen kachel aanwezig.
Campingbedje en kinderstoel voor alle tent types tegen meerprijs bij te boeken zolang de voorraad strekt.