Wat leuk om u hier te ontmoeten en we kijken er naar uit om u te begroeten op één van onze campings. Omdat we ook begrijpen dat u van te voren wilt weten bij wie u nu egenlijk uw vakantie boekt, stellen we ons graag even voor.

Anna (klantcontact)

Na vijf jaar gewoond te hebben in Frankrijk met mijn gezin, was ik op zoek naar een nieuwe Nederlandse uitdaging. Het goede van Frankrijk combineren met het vertrouwde van Nederland dat is waar ik naar zocht. Een baan waarin ik mijn ervaring in toerisme en horeca en mijn kennis van de Franse taal kwijt kon, heb ik gevonden. Maar dan nog veel mooier, want mijn liefde voor kamperen en het contact met onze gasten maakt dat ik iedere dag met veel joie de vivre lekker Nederlands naar mijn werk fiets.

Dirk (logistiek)

Handige Dirk, zo noemen ze mij bij Country Camp. Zelf vind ik het wel meevallen, maar ik zal niet ontkennen dat ik al veel van de wereld heb gezien. Na heel veel leuke en bijzondere banen later werk ik nu voor Country Camp. Nog steeds veel vrijheid en nog steeds onderweg. Dat past bij mij. Het contact met onze servicemedewerkers op de camping is de kers op de taart en daarbij ben ik betrokken bij veel technische ontwikkelingen van Country Camp.

Henk (eigenaar)

Ruim 20 jaar geleden zat ik voor mijn tent en dacht, als ik nu hier mijn werk eens van ga maken. Een onbezorgde kampeervakantie op de mooiste plekjes en de leukste campings. Sinds ik het avontuur aangegaan ben is er veel veranderd maar die onbezorgde vakantie daar werk ik iedere dag met veel plezier aan. Kamperen is nog steeds een grote hobby van mij en als mijn inmiddels volwassen kinderen ook nog langs komen op de camping is het geluk compleet.

Marjan (marketing)

Kamperen is mijn manier van vakantie vieren. Eerst super lichtgewicht op de fiets en inmiddels 2 kinderen rijker lekker comfortabel in een ingerichte tent. Juist toen het comfort belangrijk begon te worden in onze vakanties ben ik bij Country Camp gekomen. Helemaal handig natuurlijk, want door mijn werk kom ik op de mooiste plekjes. Dat is tegelijkertijd het grootste nadeel aan werken bij Country Camp, want het is moeilijk kiezen hoor uit al die fantastische bestemmingen.....